logo

E-mail: contact @ diagnoza-automobile.ro Telefon: 0730.788.720

Procedura curatare filtru particule in Bucuresti
   Putem preciza faptul ca datorita experientei noastre de peste 15 ani in domeniul auto si studiilor de specialitate in ingineria automobilelor, am pus la punct o procedura proprie completa ce ofera cele mai bune rezultate in curatarea filtrelor de particule ale motoarelor diesel prin demontare.
   Mentionam faptul ca regenerarea statica pe tester nu are absolut nici o legatura cu ceea ce prezentam in aceasta postare.

   *** Nu recomandam sa se efectueze regenerarea statica prin diagnoza atunci cand filtrul de particule este deja infundat !
   *** Riscurile de a defecta sau sparge turbosuflanta si motorul sunt mari, iar noi nu efectuam asa ceva.


   Procedura de curatare prin demontare a filtrului de particule include urmatoarele etape:

   1.)  Primul pas in momentul in care automobilul ajunge la noi consta in efectuarea unei operatiuni complete de diagnoza computerizata pentru a vedea ce erori sunt prezente si active in calculatorul motor si ce alte probleme in afara de cele ale filtrului de particule mai exista.

   Diagnosticarea include verificarea sistemului de regenerare al filtrului de particule si identificarea cauzelor tehnice pentru care filtrul de particule s-a colmatat, acolo unde exista si nu se datoreaza numarului de km efectuati !

   Putem determina gradul de incarcare al filtrului de particule chiar daca nu exista erori pe tester, interpretand valorile reale ale senzorilor sistemului cu test de drum in care monitorizarm diverse valori precum: presiunea diferentiala in functie de turatia motorului, temperatura filtrului de particule, felul in care functioneaza si lucreaza valva EGR, presiunea turbo, raspunsul turbinei in functie de cerinta calculatorului, etc.

   2.)  Pasul doi include demontarea mecanica si fizica a filtrului de particule de pe automobil. Operatie in functie de care pretul si durata de lucru poate sa creasca, pozitionarea lui pe sistemul de evacuare influenteaza acest aspect.

   3.)  Pasul trei include dupa demontarea fizica verificarea si inspectia vizuala sau video a filtrului de particule DPF.
   Aici aflam ce efect va avea curatarea si care este durata de viata estimata dupa curatare.
   Daca filtrul de particule este topit sau daca ceramica este sparta in interior, vom vedea la fata locului si va vom face cunoscut acest aspect.

   4.)  Pasul patru este curatarea filtrului de particule fizic prin reteta noastra proprie in instalatie. Avem multe modele de automobile de generatie noua curatate si suntem multumiti de rezultatele obtinute.
   Veti pleca de la noi cu un automobil scos din avarie si cu putere reala, nu limitata de filtrul de particule infundat.

   5.)  Pasul cinci este de a monta filtrul de particule la loc pe masina si de a sterge erorile prin diagnoza auto computerizata.
   Resetarea valorilor DPF din calculator se realizeaza in functie de automobil si acolo unde este posibila.

   6.)  Pasul sase include testarea finala a automobilului pe drum. Verificarea si logarea diverselor valori in timp real, presiune dpf, presiune turbo, temperatura dpf, valori valva egr, erori, etc.

   Ne asiguram ca automobilul functioneaza corect dupa curatare, ne uitam impreuna asupra erorilor si valorilor pe tester.
Date de contact

   Va stam la dispozitie la urmatoarele numere de telefon, contacteaza-ne prin email sau foloseste formularul de contact.


Locatie: Bucuresti

Telefon: 0730 788 720

 


   Toate operatiunile se vor efectua doar pe baza unei programari telefonice in prealabil.Program

Pentru urgente pana la ora 20

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00

Sambata: 09:00 - 14:00

Duminica: Inchis


www.Diagnoza-Automobile.ro  - Diagnoza Auto, Chiptuning, Resoftare, ECU Tuning, Verificare Soft, Regenerare DPF, Curatare filtru particule
Google  Termeni si conditii

TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Adauga Site in Director web
Pagina indexata de motorul de cautare Romanesc Filme Cinema